Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

Erhvervsfysioterapeut Erik Schmidt har givet hver enkelt medarbejder - bl.a. fotograf Mai-Britt Høj Clausen - kyndig behandling og instruktion.

Til redaktionen

Holstebro, 5. april 2002

Vi e-mailer en pressemeddelelse om at erhvervsfysioterapeut Erik Schmidt på mandag kommer på besøg hos Tilsted Communication for at checke, om medarbejderne har bestået både den teoretiske og praktiske del af "kropskørekortet"

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved pressefotograf Gregers Kirdorf.
Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres - uden beregning.


Yderligere informationer - kontakt Bent Tilsted, Tilsted Communication, tlf. 9743 2300.


Med venlig hilsen


Inge-Lise Dinesen

Erhvervsfysioterapeuten banker på igen:

Så er det sandhedens time

Normalt varer julen lige til påske. Men i bureauet Tilsted Communication i Naur ved Holstebro varer den i år til efter påske!
Forklaringen er den, at medarbejderne i 2001 fik en usædvanlig og langtidsholdbar julegave i form af et kropskørekort. Det blev udstedt af erhvervsfysioterapeut Erik Schmidt fra Århus på baggrund af en fælles introduktion med efterfølgende individuelle tests og vurderinger.
Mandag den 8. april er det så sandhedens time for medarbejderne. Da kommer Erik Schmidt atter på besøg for at følge op på, om medarbejderne nu også har brugt de enkle og få virkemidler, han anbefalede, og om de er blevet i stand til selv at indrette deres arbejdspladser hensigtsmæssigt. Han vil desuden afsløre resultatet af de spørgeskemaer, som medarbejderne løbende har svaret på siden hans første besøg.
Erik Schmidt arbejder ud fra filosofien om, at sunde medarbejdere skaber bedre resultater. Det har bl.a. medført, at de fleste har fået nye hæve/sænke borde. Så nu bliver det spændende at se, om Erik Schmidt kan holde sit høje niveau med hensyn til resultater: At antallet af arbejdsgener og -skader er halveret i løbet af tre måneder.
Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk