Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for DecoSlide Company A/S


Hent dette billede i stort format

Anders Hornebo viser princippet i DecoSlide: Pladeelementerne til skydedørene fastholdes af håndlisten og kan derved forskydes og reguleres i højden. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

- Skydedørsmodulerne pakkes på paller i dimensioner, der er nemme at transportere og håndtere, udtaler

Til redaktionen

Holstebro, 25. januar 2013

Vi e-mailer pressestof for DecoSlide Company A/S, Silkeborg. DecoSlide er et nyt dansk, patenteret gulv til loft skydedørssystem, som forbrugeren selv kan montere.
Læs mere på www.decoslide.dk


Tekst ved journalist Carsten Tolbøll.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af DecoSlide Company A/S.

Yderligere informationer kontakt DecoSlide Company A/S, direktør Anders Hornebo, tlf. 8882 6680.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Gulv til loft skydedøre
til alle rumhøjder

DecoSlide er et nyt dansk, patenteret gulv til loft skydedørssystem, som forbrugeren selv kan montere

Skydedørsgarderober fra gulv til loft er stilfulde og pladsbesparende, men samtidig en investering, som let kan give forbrugeren uforudsete problemer. Skydedørene har hidtil skullet specialfremstilles med risiko for fejlopmålinger, lange leveringstider, forsinkelser og transportskader.

Den slags bekymringer kan kunden spare sig for ved at vælge DecoSlide, et nyt dansk verdenspatent på garderobeskydedøre. Konceptet kan justeres, så det passer til rumhøjder fra 210 til 250 cm, og kunden kan selv montere sine skydedøre og derved undgå ventetid.

Det eneste led i DecoSlide, som kræver opmåling og tilpasning, er skinnerne, som skæres til med en håndsav. Skydedørene samles ved en kombination af pladeelementer, der overlapper hinanden og holdes på plads af håndlister. Afstanden mellem pladerne reguleres ved hjælp af papirskabeloner uden brug af målebånd, hvorefter pladerne skrues sammen. De færdige døre monteres med hjul og anbringes i gulv- og loftskinnen, og så er skydedørene klar til brug.

– Flere års erfaring fra køkken- og inventarbranchen har lært mig, at skydedørsgarderober i fuld højde er en besværlig vare at håndtere for både kunder, producenter og forhandlere. Det måtte der gøres noget ved, tænkte jeg og en kollega. Vi satte os for at udvikle en løsning, som kunden selv kan tilpasse og montere uden særlige forudsætninger. Resultatet blev DecoSlide, som vi nu har opnået verdenspatent på, siger Anders Hornebo, direktør for DecoSlide Company A/S med hjemsted i Silkeborg.

DecoSlide sælges via www.decoslide.dk. Med få klik kan forbrugeren se prisen på en samlet pakkeløsning, der passer til rummets dimensioner. Overlapningen mellem pladeelementerne udnyttes til at skabe forskelligt udseende fronter, og kunden kan p.t. vælge mellem tre design og fem farver.

- DecoSlide er nemt at gennemskue, nemt at købe og nemt at samle. Ved bestilling på nettet leveres ordren i løbet af 48 timer, hvorefter kunden på et par timer vil kunne montere sine skydedøre. Ønsker man desuden at købe selve skabet med tilbehør, kan vi også tilbyde dette. Vi har valgt at starte med netsalg, men vil senere koble forhandlere på, siger Anders Hornebo, der tilføjer, at alle ordrer i en introduktionsperiode leveres uden tillæg for fragt og håndtering.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk