Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

dff Dansk Fotografisk Forening har for andet år i træk kåret fotograf Ole Mortensen fra Tilsted Com til Årets Fotograf. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Ole Mortensen vil fortsætte med at udvikle sig og giver gerne de faglige grænser et lille skub. Hvem siger f.eks., at det kun er de franske piger, som har LANGE ben …
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Det er smukt, når et forelsket brudepar spejler deres kærlighed i vandet. Men prøv lige at se nærmere efter: Hvad er egentlig op og ned på dette motiv? Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Hvem siger, at et billede ikke kan være smukt og velkomponeret, selv om fotografen leger med det uskarpe og rystede? Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 7. november 2012

Vi e-mailer pressestof for Tilsted Com. Bureauets fotograf Ole Mortensen er igen i år blevet kåret som Årets Fotograf 2012 i dff Dansk Fotografisk Forening.
Få flere informationer om Ole Mortensen på www.tilsted.com

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med omtale af Tilsted Com og fotograf Ole Mortensen.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Fotograf Ole Mortensen har gjort det igen:

Blev Årets Fotograf
- for andet år i træk

Når man bliver kåret til årets fotograf, kan man vælge mellem to ting: Man kan hvile på laurbærene og glæde sig over anerkendelsen, eller man kan se titlen som en ny udfordring og forsøge at blive endnu bedre.
Fotograf Ole Mortensen fra kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro valgte det sidste, da han i 2011 blev valgt som Årets Fotograf. Og det har givet pote, for Ole Mortensen har netop gentaget sin succes og er blevet udnævnt til Årets dff Fotograf 2012 ved årets billedkonkurrence i dff Dansk Fotografisk Forening.
Her opnåede Ole Mortensen samlet de fleste point og dermed titlen som Årets ddf Fotograf 2012. Dertil kommer to sølvmedaljer og to bronzemedaljer.

Konstant udvikling

- Jeg har den holdning, at man konstant skal udvikle sig for at blive bedre. Det gælder både de fotografiske discipliner og evnen til at være selvkritisk. Det er fint, at andre synes, at ens faglige niveau er højt, men man skal også selv kunne vurdere, hvad der er et fagligt højt niveau, siger Ole Mortensen.
Han er meget bevidst om, at han som fotograf bliver bedømt på sin faglige kunnen og sin evne til at udvælge motiverne, alt efter hvad opgaven går ud på.
- Men man skal huske på, at der ikke findes en facitliste for, hvad der er ”det rigtige billede”. Smag og behag er forskellig, og derfor drejer det sig om hele tiden at skubbe grænser og turde stå ved det. Det gør ikke noget, at billeder har kant. De kan f.eks. være manipulerede, så de fremstår kunstige, vendt på hovedet eller blot uskarpe og rystede, tilføjer han.
Han vurderer, at anerkendelsen giver kunderne en garanti for, at hans billeder er professionelt udført i en sublim kvalitet. Både når det gælder erhvervskunder og privatkunder i hans eget firma ”Fotograf Ole Mortensen”.


Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk