Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Højmark Rejser A/S


Hent dette billede i stort format

- Vi tror på, at vi kan gøre en forskel ved at have vore egne hoteller med koncepter, man ikke finder andre steder, siger Højmark Rejsers bestyrelsesformand, Lars Hjarnø. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Højmark Rejser sender hvert år i tusindvis af gæster på skiferie med bus, fly og på kør-selv-rejser til i alt 10 rejsemål. Foto ved Højmark Rejser A/S.


Hent dette billede i stort format

Højmark Rejsers ca. 50 veluddannede guider skaber sikre og trygge rammer for skiferie-gæsterne. Foto ved Højmark Rejser A/S.

Til redaktionen

Holstebro, 2. oktober 2012

Vi fremsender pressestof for Højmark Rejser A/S i Ringkøbing, som er Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier til de Østrigske Alper og de Italienske Dolomitter.
De har til den kommende sæson bygget to hoteller med den bedst tænkelige beliggenhed og med ALT lige uden for døren i de østrigske områder Schladming og Wagrain.
Læs mere om Højmark Rejser på www.hojmark.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved Højmark Rejser A/S og fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng med Højmark Rejser A/S.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Højmark Rejser A/S, adm. direktør John Brügmann, tlf. 9674 2298.

Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

En skræddersyet skiferie

Højmark Rejser i Ringkøbing har bygget sine egne hoteller i Østrig med ALT lige uden for døren.

Så bliver skiferien ikke mere individuel og skræddersyet!
Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier til de Østrigske Alper og de Italienske Dolomitter - Højmark Rejser i Ringkøbing - har til den kommende sæson bygget to hoteller med den bedst tænkelige beliggenhed og med ALT lige uden for døren i de østrigske områder Schladming og Wagrain.
- Dermed kan vi tilbyde skigæsterne en unik oplevelse, som vore konkurrenter ikke kan. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel ved at have vore egne hoteller med koncepter, man ikke finder andre steder, siger Højmark Rejsers bestyrelsesformand, Lars Hjarnø.

Fantastisk frihed

Han tilføjer, at erfaringerne viser, at hotellerne har fået en stigende betydning for valget af rejsemål. Det er ikke mindst derfor, at Højmark Rejser har bygget sine egne hoteller, hvor gæsterne kan føle sig hjemme og blive forkælede.
- Et af de typiske spørgsmål fra kunderne har i årenes løb været, om vore hoteller ligger tæt på liften. Det har vi taget til os som en meget vigtig prioritet i vor løbende produktudvikling og i byggeriet af vore egne hoteller. Det giver en fantastisk frihed for gæsterne, at liften er lige uden for døren. Så kan de uden besvær holde et lille hvil på hotellet, spise en frokost eller bare slappe af, inden de atter tager skiene på. Dermed får både vore gæster og vi det totale udbytte af vor produktudvikling, fastslår Lars Hjarnø.

Fokus på børn i Wagrain

På det nybyggede Grafenberg Resort i Wagrain i Østrig har rejsebureauet indrettet en Snow Club for alle børn, der bor på Højmark Rejsers tre hoteller i Wagrain.
Her kan de deltage i et væld af aktiviteter, når de har brug for en pause fra skiene. Der er bl.a. ansigtsmaling, wii-konkurrencer, filmeftermiddage, turnering i bordfodbold og uno, brætspil, tegnekonkurrencer og højtlæsning.
Højmark Rejser har i år 20 års jubilæum. Koncernen ejer og driver fem hoteller i Østrig - tre i Wagrain, ét i Schladming og ét i Zell Am See.
Rejsebureauet har i alt 10 rejsemål, hvor ca. 50 veluddannede guider skaber sikre og trygge rammer for skiferie-gæsterne som kommer ned på rejsemålene med bus, fly eller i egen bil.

Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk