Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

Producent Regner Grasten, instruktør Anne-Grethe Bjarup Riis og manuskriptforfatter Jesper Christiansen fik både anekdoter om Tarok og et indblik i Bent Tilsteds store billedarkiv. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Regner Grasten Filmproduktion var på landlig udflugt, da de besøgte kommunikationsbureauet Tilsted Com. Fra venstre er det manuskriptforfatter Jesper Christiansen, producenterne Tove og Regner Grasten, bureauindehaver Bent Tilsted og instruktør Anne-Grethe Bjarup Riis. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 8. juni 2012

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com ved Holstebro. Tilsted Com havde i denne uge besøg af Regner Grasten Filmproduktion i forbindelse med deres nye filmprojekt om travhingsten Tarok.
Læs mere om Tilsted Com på www.tilsted.com

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng i forbindelse med Tilsted Com.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Regner Grasten Filmproduktion filmatiserer travhingsten Taroks meriter:

Tilsted Com’s billedarkiv
vil spille en central rolle

750.000 biografgængere tager ikke fejl.
Filmen om én af besættelsestidens mest berømte modstandsgrupper - Hvidsten Gruppen - har allerede fasttømret sin position som et unikt drama om en families insisteren på frihed.
Og nu er folkene bag filmen - Regner Grasten Filmproduktion og instruktør Anne-Grethe Bjarup Riis - i gang med forarbejdet til et filmisk portræt af alle tiders mest betydende danske travhest, Tarok fra Stald Kima i Skive.

Uvurderligt

Kommunikationsbureauet Tilsted Com i Naur ved Holstebro bliver en central del af grundlaget for Tarok-filmen. Bureauindehaver og pressefotograf Bent Tilsted fulgte i sin tid Tarok og Laursen-familien tæt. Det resulterede i et omfattende billedarkiv, som Regner Grasten Filmproduktion er meget interesseret i.
Producent Regner Grasten, instruktør Anne-Grethe Bjarup Riis og manuskriptforfatter Jesper Christiansen var derfor på besøg hos Tilsted Com i denne uge. Her fik de indblik i billedarkivet og fastslog med det samme, at det sammen med Bent Tilsteds anekdoter om Tarok-tiden er uvurderligt i deres researcharbejde.


Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk