Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Boel Akupunktur ApS

Til redaktionen

Holstebro, 26. november 1999

Vi fremsender en pressemeddelelse for Boel Akupunktur ApS i Aulum, som sammen med 5 andre kolleger vil lave en videnskabelig undersøgelse om, hvordan man kan behandle piskesmældsofre.

Tekst af journalist Flemming Hove.

Fotos ved pressefotograf Bent Tilsted.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres - uden beregning.

Yderligere informationer - kontakt Boel Akupunktur ApS, akupunktør John Boel,
tlf. 9747 3162.
Fake Rolex


Med venlig hilsen

Bent Tilsted

Akupunktører går til kamp mod piskesmæld

Seks akupunktører vil i fællesskab foretage videnskabelig undersøgelse.

Seks danske akupunkturklinikker under World CARE Network vil nu i fællesskab lave en videnskabelig undersøgelse af, om akupunktur kan hjælpe piskesmældsofre til et bedre liv.
Akupunktør John Boel fra Aulum er idémanden bag projektet. Han har personlig opnået gode resultater ved at behandle piskesmældsramte med akupunktur, og derfor er han og kolleger over hele landet interesseret i at få lavet en videnskabelig undersøgelse.
- Der findes forskellige akupunkturmetoder, og til hverdag bruger vi et mix til patienterne. Derfor ved vi ikke præcis, hvilken metode der kan hjælpe piskesmældsofre, og det er det, vi nu skal i gang med at undersøge, fortæller John Boel.

Seks metoder testes

Akupunktørerne har valgt at afprøve seks metoder - én på hver af de seks klinikker. Der udvælges 10 patienter til hver klinik, og de vil gratis blive behandlet 14 gange i løbet af en måned. Derefter vil resultaterne blive gennemgået, inden akupunktører beslutter, hvilken metode der skal bruges til den videnskabelige undersøgelse.
- Undersøgelsen vil ske i samarbejde med en lægelig specialist, så vi får så bredt og fagligt et grundlag som muligt at vurdere ud fra, siger John Boel.
I nogle af de tilfælde, hvor han har hjulpet piskesmældsramte med akupunktur, har han oplevet, at de har fået behandlingerne betalt af deres forsikringsselskab. Det betragter John Boel som en anerkendelse, og det kan blive en fordel for patienterne i fremtiden.
Replica Watches saleTilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk