Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for TILSTED & CO


Hent dette billede i stort format

Marlene Nielsen og Bill Nielsen mener, at den nye profilbog både i trykt form og på usb-stik er fantastisk som værtsgave på Fiji-øerne. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 6. juli 2011

Vi e-mailer pressestof for kommunikationsbureauet Tilsted Com.
Når gymnaster fra Holstebroegnens repræsentationshold gæster Fiji-øerne, har de både den trykte og elektroniske udgave af den nye Holstebro Profilbog med.
Læs mere på www.profil-holstebro.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i forbindelse med redaktionel omtale af profilbogen.

Yderligere informationer kontakt Tilsted Com, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Profilbog til Fiji-øerne

Holstebro Kommune får nu en gylden chance for at blive kendt på Fiji-øerne, når gymnaster fra DGI Vestjylland besøger den tropiske ø-gruppe.
44 gymnaster og ledere fra Holstebroegnens repræsentationshold medbringer både trykte og elektroniske eksemplarer af den nye profilbog for Holstebro Kommune, der skal bruges som værtsgaver.
- På grund af vægtbegrænsningen på flyet tager vi kun 10 bøger med, men så er det jo fantastisk, at den også findes elektronisk på usb-stik. Så kan vi forære vore værter dem og i både tekst og billeder vise, hvor vi kommer fra. Det er da meget mere inspirerende end en vase eller et bæger, fortæller turguide Bill Nielsen.
Holstebroegnens repræsentationshold skal i løbet af tre uger give 10 opvisninger og lave workshops for skolebørn i samarbejde med Fiji Sports Council. Det sker som led i en sundhedskampagne mod overvægt, som også er et problem for mange børn og unge på Fiji-øerne.
De 39 gymnaster og tre trænere skal sammen med Bill Nielsen og rejsens ”praktiske gris”, Marlene Nielsen, bo og spise på South Pacific University.
- Vi skal opleve en masse kulturaktiviteter, men gymnasterne får også nogle afslappende feriedage på et resort, siger Bill Nielsen.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk