Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Højen & Magic Fyrværkeri


Hent dette billede i stort format

Fyrværker Gunnar B. Knudsen fra Højen & Magic Fyrværkeri i Naur ved Holstebro skal vise et 20 minutters fyrværkerishow synkroniseret til musik ved en international fyrværkeri-konkurrence i Monaco til august. Foto ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Fyrværker Gunnar B. Knudsen fra Højen & Magic Fyrværkeri i Naur ved Holstebro skal vise et 20 minutters fyrværkerishow synkroniseret til musik ved en international fyrværkeri-konkurrence i Monaco til august. Foto ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 18. juni 2008

Vi e-mailer pressestof for Højen & Magic Fyrværkeri i Naur ved Holstebro. Fyrværker Gunnar B. Knudsen skal den 22. august deltage i en international fyrværkeri-konkurrence i Monaco.
Se mere på www.hmfyr.dk


Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Søren Palmelund/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Højen & Magic Fyrværkeri, fyrværker Gunnar B. Knudsen, tlf. 9743 2700 eller 4037 3126.

Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Tivoli’s fyrværker til
Monaco med stort show

Fyrværker Gunnar B. Knudsen fra Højen & Magic Fyrværkeri i Naur ved Holstebro får nu chancen for at vise udlandet, hvad han duer til.
Som den ene af i alt fire fyrværkerifirmaer skal Højen & Magic Fyrværkeri til august vise et 20 minutters fyrværkerishow synkroniseret til musik ved en international fyrværkeri-konkurrence i Monaco. De andre deltagere kommer fra Storbritannien, Polen og Østrig. Førsteprisen er på 10.000 Euro, mens der er 5000 Euro til nummer to.
Danmark har kun én gang tidligere været repræsenteret, og det var for mange år siden af Tivoli’s tidligere fyrværkerimester, Lars Barfod.
- Jeg har egentlig aldrig spekuleret ret meget på internationale konkurrencer, men i de sidste tre-fire år har vi da syslet med tanken om at vise os i udlandet. Vi er blevet anbefalet af et kompetent svensk fyrværkerifirma, der både har vundet Pyronalen i Berlin og deltaget i VM. Og de anbefaler ikke hvem som helst, siger en stolt og glad Gunnar B. Knudsen.
Han skal vise sit show fredag den 22. august, og det kræver mange forberedelser.
- Et 20 minutters fyrværkerishow synkroniseret til musik er ikke noget, man bare lige laver. Arbejdet med at sammensætte showet og få indspillet musikken tager alene tre måneder, og så kommer det praktiske oveni, fortæller Gunnar B. Knudsen.
Højen & Magic Fyrværkeri har 25 års erfaring i festfyrværkeri. Firmaet har stået for Tivoli’s fyrværkeri siden 2006 og har også ansvaret for Legolands fyrværkeri.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk