Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Danish Nutrition Academy

Til redaktionen

Holstebro, 26. marts 2007

Vi e-mailer invitation til pressemøde hos Danish Nutrition Academy ApS i Århus, som starter en ny kostvejlederuddannelse online.
Læs mere på hjemmesiden: http://www.dnaaps.dk

Pressemødet finder sted fredag 30.marts fra kl. 14.00 – 15.00 hos
IT-Huset, Katrinebjerg, Åbogade 15, 8200 Århus N i mødelokale 6.
Mappe med materiale udleveres ASME B31.1
til de fremmødte inden start.
Efter pressemødet er der reception.

Tekst ved Danish Nutrion Academy ApS.
Tekst må kun bruges redaktionelt.

Yderligere informationer kontakt Danish Nutrition Academy ApS, direktør Søren Vestergaard, tlf. 8734 5682 eller 2013 asme standard mobil 2027 9990.

Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Ny online kostvejlederuddannelse

Hr. og fru Danmark skal være kostvejledere. Det er målsætningen for Danish Nutrition Academy ApS, som inden længe starter en kostvejlederuddannelse som en ren onlineuddannelse. Prisen for kostvejlederuddannelsen på 2013 asme standard Danish Nutrition Academy er på kr. 39.000. Et prisniveau som ligger 40% under, hvad en tilsvarende uddannelse udbydes til hos konkurrenterne.

Direktør Søren Vestergaard udtaler:
"Markedet for at blive kostvejleder er i voldsom vækst. Ikke mindst blandt virksomheder og kommunale instutioner er behovet for kostmæssig videreuddannelse stort. Ved at tilbyde uddannelsen online, sikrer vi, at den nødvendige fleksiblitet er tilstede. Dermed er antallet af potentielle kunder stort"

Personkredsen omkring Danish Nutrition Academy (DNA), som består af uddannede API STD 1104 kostvejledere med mange års praktisk erfaring, arbejder kompetent og entusiastisk med at udbrede viden om sund kost og ernæring. DNA følger principperne fra IFM - Institute for Functional Medicine, USA. Undervisere på DNA er nationale- og internationale kapaciteter. Lyd, tekst og chat bliver oversat til dansk af statsautoriserede translatører, som anvender den nyeste teknologi i oversættelsesarbejdet.


Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk