Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Golfclub Storådalen


Hent dette billede i stort format

Golfclub Storådalens nye baneanlæg i Holstebro forventes klar til brug i påsken 2007. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Golfclub Storådalens baneanlæg er placeret på kanten af den smukke Storådal, der med en niveauforskel på op til 15 meter skaber nogle spektakulære golfhuller. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 19. oktober 2006

Vi e-mailer pressestof for Golfclub Storådalen i Holstebro. Baneanlægget forventes klar til brug i påsken 2007.
Læs mere på www.storaadalen.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer - kontakt Golfclub Storådalen, adm. direktør John Robert Knudsen, tlf. 7020 1444.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Golfanlæg klar
til påsken 2007

Golfclub Storådalens nye baneanlæg i Holstebro forventes klar til brug i påsken 2007. Allerede nu er træningsområderne og par tre-banen brugbare, men de er foreløbig kun åben for lukkede arrangementer.
Baneanlægget består af en 18 hullers golfbane med internationale mål og fem teesteder pr. hul, en ni hullers Par 3-bane, Driving Range, Putting Green og diverse indspilsbaner. Selve baneanlægget er færdigetableret, og nu drejer det sig om, at græsset skal vokse til.
Desuden er anlægsarbejdet med at opføre servicebygninger påbegyndt med bl.a. udgravning og støbning af fundamenter.
- Baneanlægget bliver en spændende udfordring for udøverne af den ædle golfsport. Der er vand i nærheden af 15 huller, og samtidig er anlægget placeret på kanten af den smukke Storådal, der med en niveauforskel på op til 15 meter skaber nogle spektakulære golfhuller, fortæller administrerende direktør John Robert Knudsen fra JRK Invest A/S, der har udviklet golfanlægget.
Én af de bærende idéer med Golfclub Storådalen er at tiltrække golfspillende turister til Holstebro og kunne tilbyde optimale faciliteter til Company Day-arrangementer. Derfor er det nødvendigt, at kapaciteten på banen kan rumme disse aktiviteter til gavn for såvel Holstebro Kommune som for Golfclub Storådalen.


De hurtige bliver medlem af den nye golfklub

Golfclub Storådalens nye baneanlæg i Holstebro skal udnyttes bedst muligt. Derfor skal såvel klubmedlemmer som gæstespillere bestille tid for at kunne benytte anlægget. Tidsbestilling kan foretages via internettet eller ved hjælp af personlig betjening via telefonen eller i golfklubbens reception.
Med det formål at sikre en god golfoplevelse til alle brugere af anlægget begrænses antallet af medlemmer i forhold til baneanlæg af sammenlignelig størrelse.

Indmeldelse i golfklubben vil foregå efter ”først-til-mølle”-princippet, hvor man kan reservere medlemskaber ved indbetaling af administrations- og tilmeldingsgebyret. Reservationen er gyldig når man har modtaget bekræftelse fra Golfclub Storådalen.
De endelige vilkår mht. indbetaling af kontingenter m.v. fastlægges på den stiftende generalforsamling den 30. november 2006. Ønsker man ikke at udnytte sin reservation refunderes administrations- og tilmeldingsgebyret.
Hurtig indbetaling af administrations- og tilmeldingsgebyret er forudsætningen for et kommende medlemskab. Når medlemsgrænsen er nået, oprettes en venteliste.

Der afholdes Åbent Hus arrangement fredag den 27. oktober mellem 15-17 samt lørdag den 28. oktober 12-14, hvor man ved selvsyn kan danne sig et indtryk af den nye golfbane.

Kontaktinformation til Golfclub Storådalen:
Golfclub Storådalen, Frøjkvej 83, 7500 Holstebro.
Email: kontakt@storaadalen.dk
Tlf: +45 7027 0444
Fax: +45 9610 8418
http://www.storaadalen.dk

Seks grupper af medlemmer

Da Golfclub Storådalen i modsætning til foreningsejede golfklubber er et momsregistreret selskab, skal både kontingenter samt benyttelse af restauration og overnatningsfaciliteter tillægges moms.

Medlemmer optages i seks grupper, der alle kan forvente at modtage et Dansk Golf Union-kort, og kontingenter for 2007 er (inkl. moms) fastsat til:

Seniormedlemmer (fra 41 år og frem) - 6.250 kr.
Ungseniormedlemmer (fra 22 år til 40 år) - 4.375 kr.
Ynglingemedlemmer (fra 19 år til 21 år) - 2.500 kr.
Juniormedlemmer (fra 7 år til 18 år) - 1.500 kr.
Puslingemedlemmer (op til 7 år) - 500 kr.

Hverdagsmedlemmer (spil på banerne kun om formiddagen på hverdage) – 1.875 kr.

For senior og ungsenior medlemskaber er der 25 procent rabat for ægtefælle

Træningsfaciliteter er til rådighed for alle medlemmer og greenfee gæster.

Ved reservation eller tilmelding i klubben betales et administrations- og indmeldelsesgebyr på 1.250 kr. (inkl. moms) pr. person.

Der betales hverken indskud eller depositum for at være medlem af klubben.

Billedtekst 1:
Golfclub Storådalens nye baneanlæg i Holstebro forventes klar til brug i påsken 2007. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.

Billedtekst 2:
Golfclub Storådalens baneanlæg er placeret på kanten af den smukke Storådal, der med en niveauforskel på op til 15 meter skaber nogle spektakulære golfhuller. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.


Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk