Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Sallingsund Kommune


Hent dette billede i stort format

Sallingsund Kommunes borgmester, Jens Jørn Justesen, viser én af de attraktive boliger. Huset koster 725.000 kr., og der er kun ca. 300 m til vandet. Foto ved Thomas Juul/Tilsted Com.


Hent dette billede i stort format

Sallingsund Kommunes borgmester, Jens Jørn Justesen, viser én af de attraktive boliger. Huset koster 725.000 kr., og der er kun ca. 300 m til vandet. Foto ved Thomas Juul/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 13. november 2005

Vi e-mailer pressestof for Sallingsund Kommune, som for at få flere nye borgere, gør opmærksom på, at pengene er mere værd i Sallingsund Kommune end f.eks. på Sjælland.
Se mere på www.danmarkshuset.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Thomas Juul/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Sallingsund Kommune, borgmester Jens Jørn Justesen, tlf. 9976 3000.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Sallingsunds borgmester:

Derfor har vi flere penge end andre!

Det er en kendsgerning, at pengene er mere værd i Sallingsund Kommune, end de er f.eks. på Sjælland!
Det fastslår borgmester Jens Jørn Justesen (V), og hans forklaring er såre simpel: - Først og fremmest koster boligerne væsentlig mindre end mange andre steder. Så når vi bor billigere, har vi bedre råd til andre ting. Det kan være med til at realisere drømme, som ikke kunne lade sig gøre i en storby, siger han.

Vandet et trækplaster

Han giver gerne eksempler på, hvordan pengene strækker længere i kommunen ved Limfjorden. Et parcelhus, der i København ville koste godt 3,6 mio. kr., koster ca. 720.000 kr. i Sallingsund. Det samme billede tegner sig, hvis man sammenligner boligpriser med Århus. Hvis et parcelhus i ”Smilets By” koster godt 2,4 mio. kr., koster et tilsvarende hus ca. 720.000 kr. i Sallingsund.
- Desuden er Limfjorden et stort trækplaster for os. Mange vil gerne bo i nærheden af vandet, og det har de rig mulighed for hos os. Vi plejer at sige, at vi her er tæt på det meste og fjernt fra alt, når vi har behov for det, siger Jens Jørn Justesen.

Kom med gode idéer

Når det drejer sig om arbejdspladser, er Sallingsund Kommune inde i en omstillingsproces i stil med den, Herning var igennem for nogle år siden, da tekstilindustrien flyttede dele af produktionen til udlandet.
- Det er en erhvervsmæssig udfordring, for nok har vi tabt industriarbejdspladser, men vi er f.eks. i gang med etablering af Det danske Seafood Center, hvor vi samler og udvikler fiskeindustrien, så den i fællesskab kan skabe nye nicher og produkter. Vi har bl.a. stor succes med at udnytte Limfjorden til opdræt af skaldyr, som sælges med god fortjeneste, nævner borgmesteren.
Han har store forhåbninger om, at det snart lykkes at få skabt mange flere arbejdspladser. Derfor hilser han iværksættere og folk med kreative produktidéer yderst velkomne, for muligheder er der nok af i kommunen.
Jens Jørn Justesen kan også fortælle, at kommunens planer for en fremtidssikret IT-infrastruktur nu gennemføres. Netop nu arbejder EnergiMidt på højtryk med at nedgrave fiberkabler i kommunen for at kunne tilbyde lynhurtige bredbåndsforbindelser til borgere og erhvervsliv i Sallingsund.
De første bliver tilsluttet inden årets udgang.

Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk