Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Krøyer Pedersen, Statsautoriserede Revisorer A/S


Hent dette billede i stort format

Medarbejdere fra Krøyer Pedersens kontorer i både Holstebro og Struer var torsdag morgen samlet for at tage første spadestik til den nye kontorejendom. I baggrunden ses revisionsfirmaets nuværende domicil i Holstebro. Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 6. september 2007

Vi e-mailer pressestof for revisionsfirmaet Krøyer Pedersen i Holstebro og Struer. De har taget første spadestik til deres nye kontorejendom i Holstebro.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen/Tilsted Com.
Tekst og foto findes på www.presseoversigt.dk
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere oplysninger kontakt revisionsfirmaet Krøyer Pedersen, statsautoriseret revisor Kurt Sandgaard, tlf. 9610 6161.

Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Revisionsfirma har sat
kontorbyggeri i gang

Så er første spadestik til revisionsfirmaet Krøyer Pedersens nye kontorejendom i Holstebro taget, og dermed er et længe næret ønske gået i opfyldelse.
Firmaet har i de senere år haft en kraftig vækst med et stigende antal arbejdsopgaver. Det har betydet, at firmaet er kommet i bekneb for plads i lokalerne på Hostrupsvej, så allerede i slutningen af 2006 købte Krøyer Pedersen en byggegrund på hjørnet af Ringvejen og Stationsvej over for Færch Plast.
Nu er byggeriet af den tre etager store kontorejendom på i alt ca. 2500 kvm gået i gang, og revisionsfirmaet forventer at kunne flytte ind i de nye omgivelser i efteråret 2008.
- Beliggenheden er god, og den nye kontorejendom vil give os den plads, vi mangler nu, Ligeledes gør den nye ejendom det muligt at fastholde den ekspansion, vi har oplevet igennem de seneste år, siger statsautoriseret revisor Kurt Sandgaard.
Revisionsfirmaet har kontorer i både Holstebro og Struer og beskæftiger i alt ca. 60 medarbejdere, hvoraf otte er statsautoriserede revisorer.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk