Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Hylleberg A/S


Hent dette billede i stort format

Indehaverne af Fårevejle Maskinforretning, Søren Kjølbæk og René Nielsen, vil fremover servicere Grimme kartoffelmaskiner.

Til redaktionen

Holstebro, 10. februar 2006

Vi e-mailer pressestof for Hylleberg A/S i Rødkærsbro. Firmaet har indgået et fast samarbejde om servicering af Hylleberg maskiner på Sjælland med indehaverne af Fårevejle Maskinforretning, Søren Kjølbæk og René Nielsen.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Hylleberg A/S.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Hylleberg A/S, Michael Hylleberg, tlf. 86658499


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Service til
kartoffelavlerne

De sjællandske kartoffelavlere vil fremover kunne få serviceret deres Grimme kartoffelmaskiner hos Fårevejle Maskinforretning.
Det skyldes, at Hylleberg i Rødkærsbro har indgået et fast samarbejde med Søren Kjølbæk og René Nielsen, fra den vestsjællandske maskinforretning.
Samarbejdet indebærer, at Fårevejle Maskinforretning lagerfører reservedele, og de ansatte bliver uddannet til at kunne servicere Grimme kartoffelmaskiner
Det har været vigtigt for Hylleberg, som er den danske importør, at finde en maskinforretning der har erfaring og ligger tæt på de områder, hvor den største del af kartoflerne bliver dyrket.
Selve salget af maskinerne vil som hidtil foregå fra firmaet i Rødkærsbro.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk