Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Idrætsefterskolen Lægården


Hent dette billede i stort format

Forstander Niels Urup Nielsen mener, det har været en klog beslutning af Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro at skifte profil. Foto ved fotograf Thomas Juul/Tilsted Com.

Til redaktionen

Holstebro, 14. september 2004

Vi sender pressestof for Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro, som har fået ren optur, efter at have ændret sin profil fra at være en almindelig ungdomsskole til at blive en idrætsefterskole,

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer - kontakt Idrætsefterskolen Lægården, forstander Niels Urup Nielsen, tlf. 9742 1084 eller mobil 2330 64 83.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Ren optur for idrætsefterskole

Det har været en ren optur for Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro, at den har ændret sin profil fra at være en almindelig ungdomsskole til at blive en idrætsefterskole.
- Vi kan spore en tydelig fremgang i antallet af elevtilmeldinger. Samtidig har vi fået masser af henvendelser fra unge, der er interesserede i at blive elever på skolen, fordi vi prioriterer idrætten højt, fortæller forstander Niels Urup Nielsen.
Han hæfter sig bl.a. ved, at Lægården i år har modtaget betydeligt flere elevtilmeldinger før den traditionelle ”Efterskolernes Dag” søndag den 26. september. Det bekræfter ham i, at det var en klog beslutning at skifte profil fra ungdomsskole til idrætsefterskole.
- Profilskiftet er led i en naturlig udvikling af skolen. For nogle år siden indførte vi en idrætslinie, og den er vokset så meget, at den ofte har dobbelt så mange elever som de øvrige linier. Vi sætter idrætten højt, men samtidig holder vi fast i også at kunne tilbyde musiklinien, krealinien og den internationalelinie. Vi lægger stor vægt på den personlige udvikling og faglige dygtiggørelse, og vi vil ikke smide noget overbord, siger forstanderen.
Idrætsefterskolen Lægården har endnu enkelte ledige elevpladser i 9.-10. klasse i indeværende skoleår, og alle interesserede får mulighed for at besøge skolen både på ”Efterskolernes Dag” og i forbindelse med arrangementet ”Åbent Holstebro” i weekenden 2.-3. oktober.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk