Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for SE og HØR


Hent dette billede i stort format

Tårerne trillede ned ad kinderne på 21-årige Vibeke Overgaard, da det gik op for hende, at hun var blevet den nye Miss Solskin 2003 i SE og HØR´s årlige konkurrence, der blev afviklet for 34. gang. Foto Bent Tilsted/Se og HØR.


Hent dette billede i stort format

Chefredaktør Henrik Qvortrup, SE og HØR overrakte beviset på, at Vibeke nu er 50.000 kr. rigere. Pengene skal bruges til nye møbler i den lejlighed, som hun og kæresten Michael netop er flyttet ind i Vejle. Foto Bent Tilsted/SE og HØR.


Hent dette billede i stort format

De tre miss’er fra SE og HØR følte sig nærmest hensat til 50’erne, da lod sig tranportere rundt i Havanna i en gammel bil. Her foran Capitolio-bygningen – en kopi af det kendte Capitol i Washington. Foto Bent Tilsted/SE og HØR.


Hent dette billede i stort format

Cuba er cigarlandet over alle. Det benyttede miss’erne sig af og fik fyr på et par store Monte Christo’er. Fra venstre Christina Klarskov, 17, Vibeke Overgaard, 21 og Maria Nielsen, 19, der tilbragte 14 dage på Cuba i forbindelse med Miss Solskin 2003 i SE og HØR. Foto Bent Tilsted/ SE og HØR.


Hent dette billede i stort format

Miss Solskinspigerne Vibeke fra Vejle, Christina fra Amager og Maria fra Mørkøv fandt sammen på den caribiske sandstrand med det klare, blå vand. Miss Solskin 2003 med SE og HØR.
Foto Bent Tilsted/SE og HØR.


Hent dette billede i stort format

21-årige Vibeke Overgaard blev kåret til årets Miss Solskin ved SE og Hørs konkurrence på Cuba.
Foto Bent Tilsted/SE og HØR.

Til redaktionen

Holstebro, 3. december 2003

Vi fremsender pressestof for ugebladet SE og HØR, som for 34. gang har kåret årets Miss Solskin. Denne gang skete det på Cuba i Det Caribiske Hav. Vinderen blev den 21-årige Vibeke Overgaard fra Vejle.

Tekst: Kim Bretov/SE og HØR
Fotos: Bent Tilsted/Tilsted Com
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt SE og HØR, redaktionschef Kim Bretov, tlf. 36 15 24 13.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

MISS SOLSKIN 2003

Den 21-årige Vejle-pige scorede 50.000 kr., og så kunne hun ikke holde tårerne tilbage. Hun og de øvrige solskins-finalister havde deres livs rejse til Cuba

Hvad gør man, når man helt uventet får en check på 50.000 kr. i hånden?
Griner eller græder? 21-årige Vibeke Overgaard valgte det sidste. Hun kunne simpelthen ikke holde tårerne tilbage, da sandheden gik op for hende. Titlen som Miss Solskin 2003 var hendes. Langt fra lille Danmark på en solbeskinnet strand i Caribien fik den blonde Vejle-pige sat krone på hovedet, mens hun tudede det bedste, hun havde lært.
– Jamen, jeg har jo aldrig haft heldet med mig på den måde før. Derfor var mine forventninger ikke særlig høje. Jeg forstod det nok ikke helt til at begynde med … Pludselig gik det så op for mig, at jeg var blevet Miss Solskin – at al opmærksomheden var rettet mod mig. Det var så overvældende, at jeg ikke kune lade være med at græde. Men det var altså glædestårer!
Vibeke var en af i alt tre Miss Solskin-finalister, som havde kvalificeret sig til den store Cuba-rejse. På feriehalvøen Varadero et par timers kørsel fra hovedstaden Havanna fandt miss-kåringen sted, og her nød de tre dejlige piger livet på hotel Arenas Blanca, som både er udstyret med en gigantisk swimmingpool og en palmestrand, der slår alt, hvad man tidligere måtte have oplevet på en almindelig charterferie.
Cuba, der er kendt som cigarrygernes paradis, blev også stedet, hvor miss’erne for alvor prøvede at få blus på havanneseren. Alle tre var enten rygere eller havde røget tidligere, men alligevel kneb det med at holde gejsten oppe, da først den varme, tunge cigarrøg bredte sig i munden. Jo, det er hårdt arbejde at holde liv i sådan et kanonslag.
Læs mere om missernes oplevelser i SE og HØR i denne uge.


MISS SOLSKIN 2003

Tre go’e cigarer – eller var det snarere seks? I hvert fald klædte de hinanden rigtig godt, de tre danske ”cigarer” og så dem fra Havanna, som pigerne så frækt poserede med mellem tænderne.
Miss-finalisterne Christina Klarskov, 17, Maria Nielsen, 19, og Vibeke Overgaard, 21, havde forrygende 14 dage i det caribiske paradis med sol, strand og vand. Når de tre blev sluppet løs i vandkanten, var deres glade smil ikke til at tage fejl af. Det her var lykken … – Det har været en rigtig god oplevelse, bekræfter Miss Solskin-Vibeke, der var med SE og HØR på deres drømmerejse.
– Men det kom alligevel bag på mig at se, hvor fattige de er på Cuba. Vi andre gik rundt med penge på lommen – de har ingenting.
Efter 14 dage var det da også dejligt at vende hjem til lille, trygge Danmark.
– Min kæreste stod og ventede på mig i lufthavnen med en buket roser.
Det var bare så skønt at se ham igen, udbryder Vibeke.
Hun ser frem til store omvæltninger i sit liv i den kommende tid. Først og fremmest skal hun vænne sig til titlen – og opmærksomheden – som nykåret Miss Solskin. Derefter skal hun indrette sig på en ny tilværelse i egen lejlighed med kæresten Michael, 21, som er VVS-mand. Her falder de 50.000 kroner på et tørt sted, for der skal virkelig investeres i nye møbler. Og endelig håber Vibeke, at hun engang i det nye år, når hun er færdig med at arbejde som vikar i en legetøjsforretning, kan komme i gang med en uddannelse som salgsassistent.


Faktaboks

For 34. gang i træk har ugebladet SE og HØR kåret årets Miss Solskin. Det skete i år på Cuba i Det Caribiske Hav. Billedugebladet er landets største med knap en mio. læsere hver uge. Bladet udgives af Aller Press A/S i Valby.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk