Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Multiform


Hent dette billede i stort format

Køkkenproducenten Multiform vil være endnu mere synlig i Århus. Derfor vil Multiform flytte domicil i den kommende tid. Her ses direktør Leif Glintborg (th) som sammen med designer Carsten Michelsen fra Århus har været tro mod de dyder, som har gjort Multiforms køkkener til et stykke klassisk arkitektur.


Hent dette billede i stort format

Multiform i Århus har indgået samarbejde med firmaet Vand & Form i Åbyhøj, og i løbet af oktober er Multiform klar til at præsentere sine køkkener i et nyt og spændende bolig- og designmiljø.

Til redaktionen

Holstebro, 28. august 2002

Vi fremsender pressestof for Multiform i Kibæk. Firmaet flytter ind i nyt bolig- og designmiljø i Århus.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen.
Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres - uden beregning.


Yderligere informationer - kontakt Multiform, direktør Leif Glintborg, tlf. 9719 2233.


Med venlig hilsen


f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Multiform flytter ind i nyt bolig- og designmiljø i Århus

Køkkenproducenten Multiform vil være endnu mere synlig i Århus.
Derfor har virksomheden indgået samarbejde med firmaet Vand & Form i Åbyhøj, og i løbet af oktober er Multiform klar til at præsentere sine køkkener i et nyt og spændende bolig- og designmiljø. I centret er vil der være et stort udvalg af inventar og udstyr til køkken og bad, og centret vil desuden have en stor møbelafdeling.
- Vi har længe arbejdet på at finde en bedre placering i Århus, og det er nu faldet på plads. Vi beder kunderne undskylde, hvis vi roder lidt i den periode, hvor vi flytter udstilling og kontor fra vore hidtidige lokaler på Viborgvej til det nye center på Søren Frichsvej, siger Multiforms direktør, Leif Glintborg.
Netop i år fejrer Multiform med hovedsæde i Kibæk sit 20 års jubilæum. Bedre anledning kan virksomheden næppe få til at indrette sig i nye omgivelser, der kan præsentere det brede udvalg af livsstilskøkkener.
Multiform er kendt for at producere enkle køkkener med rene linier. Formålet er og har altid været at producere køkkener, der står mål med klassiske danske møbler. Derfor lægger virksomheden afgørende vægt på et tidløst design og gedigent håndværk, der kan holde hele livet.

Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk