Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Naur-Sir.dk


Lokalsamfundet Naur-Sir ved Holstebro har fået sin egen hjemmeside på Internettet, og præsten er den første, der vil bruge den aktivt.

Til redaktionen

Holstebro, 22. december 1999

Kære kollega,

vi fremsender en pressemeddelelse for lokalsamfundet Naur-Sir ved Holstebro, som har fået sin egen hjemmeside på Internettet.
Sognepræst Kræn Kristensen har i år lavet sin juleprædiken i så god tid, at den kan læses på
Internet-adressen www.naur-sir.dk allerede fra torsdag den 23. december.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved pressefotograf Gregers Kirdorf.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres - uden beregning.

Yderligere informationer - kontakt sognepræst Kræn Kristensen, tlf. 9743 2011 eller undertegnede, tlf. 9743 2300.


Med venlig hilsen


Bent Tilsted

Læs årets juleprædiken over præstens skulder

Lokalsamfundet Naur-Sir ved Holstebro har fået sin egen hjemmeside på Internettet, og præsten er den første, der vil bruge den aktivt.

Én gang om året - juleaften - er de danske folkekirker fyldt til bristepunktet, og nogle steder er der så stort pres på, at folk går forgæves.
Den situation har sognepræst Kræn Christensen fra Naur og Sir sogne uden for Holstebro været ude for flere gange. Derfor har han i år lavet sin juleprædiken i så god tid, at den kan læses på Internet-adressen www.naur-sir.dk allerede fra torsdag den 23. december.
- Idéen er at give alle uden undtagelse mulighed for at høre eller læse juleaftens prædiken. Nogle mennesker har ikke mulighed for at komme til julegudstjenesten på grund af arbejde eller andre gøremål, og så er der dem, som desværre må gå med uforrettet sag på grund af pladsmangel. De får nu populært sagt muligheden for at læse min prædiken over skulderen via vores hjemmeside på Internettet, fortæller Kræn Christensen.

Lokalsamfundets hjemmeside er blevet til på initiativ af Tilsted Communication, der ser det som en helt ny måde at sponsorere lokalsamfundet på. Bureauet har registreret navnet www.naur-sir.dk som domæne på Internettet, og det er nu op til den lokale befolkning at gøre brug af de nye muligheder for at udvikle lokalsamfundet.
Hjemmesiden er opbygget af bureauets web-designer, Kim Østergaard, og bliver løbende udbygget med sider om f.eks. skolen, kirken, institutionerne, idrætsforeninger og de øvrige klubber. Det vil kræve frivillig hjælp og engagement, men det er jo netop, hvad der skal til for at skabe en succes.Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk