Tilbage til start  Print siden  Vis pressemeddelelse i ren tekst uden billeder


Seneste pressemeddelelse for Appear of Scandinavia A/S

Til redaktionen

Holstebro, 18. maj 2000

Vi e-mailer en pressemeddelelse for Appear Scandinavia A/S, som introducerer et nyt PC-møbel koncept til brug i hjem, kontorer og hoteller. Det præsenteres første gang på møbelmessen i Bella Centeret den 24.-28. maj.

Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres - uden beregning.

Yderligere informationer - kontakt Appear of Scandinavia A/S, salgschef Lars Rasmussen,

tlf. 9618 4808 eller 2014 3808.

Med venlig hilsen
Hot Sale Fashion Louis Vuitton Replica Handbags - Cheap Replica Handbags Outlet - US!


Bent Tilsted

Få din skærm til at forsvinde

- ved et tryk på en knap!

Appear of Scandinavia A/S introducerer et nyt koncept, der vil revolutionere måden at bruge PC på. Som den første i verden har Appear udviklet et møbel, hvor PC-skærmen kan komme frem og forsvinde ved et tryk på en knap. Appear of Scandinavia A/S præsenterer deres PC-møbel koncept til brug i hjem, kontorer og hoteller. Det nye koncept bliver markedsført under sloganet "At the touch of a button" og vil blive fremvist for første gang til indkøbere fra hele verden på Scandinaviens største møbelmesse - Scandinavian Furniture Fair 2000, som finder sted 24. - 28. maj i Bella Centeret i København.

Stigende efterspørgsel

Appear vil imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter æstetiske og funktionelle møbler fra det store antal Internet-brugere. Appear of Scandinavia A/S blev grundlagt i 1999 som den første virksomhed i verden med total fokus på integration af PC-hardware og design, produktion og markedsføring af kvalitets PC-møbler til brug i hjem, kontorer og hoteller.

Nordisk samarbejde

Både virksomheden Appear of Scandinavia A/S og varemærket "appear®" er udviklet gennem et samarbejde mellem Viddi A/S (Norge), NJA Møbler A/S (Danmark), Seberg Møbler A/S (Norge) og Thy Data Center A/S (Danmark).

Appear’s innovative norske designer Joachim Botnen er ansvarlig for Appear’s nyeste PC- møbel "Vision" - den første af i alt tre serier indenfor konceptet PC-møbler. Vision produceres i Danmark og fremvises for første gang på Scandinavian Furniture Fair 2000 i København.

Dette revolutionerende nye møbel koncept fra Appear kan ses første gang i hal H, Designer hallen, stand 017, og på www.appear.dk, når messen åbner.
New Mulberry Outlet UK. Cheap Mulberry Handbags Hot Sale


Tilsted Communication - Naurvej 35 - 7800 Holstebro
Tlf: 9743 2300 - Fax: 9743 2003 - Email: post@tilsted.com - Web: www.tilsted.com
Denne pressemeddelelse er printet ud fra www.presseoversigten.dk